geborduurde kaarten door elkaargeborduurde kaarten voor Afke

 

Gisteren 22 juni ’11 mocht  ik de leeftijd van 65 jaar halen.

Heel apart dat je al zo oud bent,vroeger was je bejaard en daar wil ik nog niet aan denken.

Maar ik ben blij met elke dag en denk vaak aan de mensen die dit niet gehaald hebben. Ik ben dankbaar dat  ik dit samen met Herman en de kinderen mag beleven .We hopen  op dit mooie plekje samen nog een aantal jaren te wonen en genieten van de hobby’s en de werkzaamheden.

Gisteren tegen de avond werd het bijzonder ,bijzonder .Er stond iemand van een postorderbedrijf voor de voordeur, met een doosje.

In dat doosje zat een ALBUM ANICORUM , dat is een doosje waar allemaal geborduurde kaartjes speciaal voor mij inzaten,  96 kaartjes in het totaal en zo verschrikkelijk mooi allemaal.

Voor mij was dat ontroerend .Iemand die speciaal iets voor je maakt is tijdens het borduren van zo’n persoonlijk kaartje toch steeds met jou in gedachten bezig.

Alle kaarten zijn heel speciaal en de verwondering was groot bij de visite die hier op dat moment in de kamer  zat.

De kaartjes heb ik nu pas allemaal bekeken en je ziet steeds meer en ontdekt steeds weer iets anders. Hoe kwam dit nu tot stand?

Els van Gans uit Alphen a/d Rijn heeft een oproep gedaan aan alle leden van de vereniging van merklapliefhebbers MERKWAARDIG, voor hun voorzitter die 65 werd.

 

Els had mij gisteren al ge sms d gemaild en gebeld en ze volgde op internet of het pakketje al bezorgd was en ik wist toen nog van niks totdat…..

Els ,heel hartelijk dank!! En ook iedereen die iets gemaakt heeft.

Ik snapte er al niks van al die kaartjes van leden en mailtjes ,hoe wisten zij nu allemaal dat ik jarig was?

Dit was het antwoord. Nu  liggen er alweer meer in Alphen die net aankwamen toen het doosje reeds gepost was.

Sommige mensen hebben ook nog een extra felicitatie gedaan ,ook al zat er al een kaartje van hun in het doosje. Een doosje dat trouwens steeds groter moest worden  en dat door  Els geborduurd is.

Super ,eigenlijk heb je er geen goed woord voor om je gevoelens uit e drukken.

 

Ik denk niet dat ik dit persoonlijk terug kan doen voor iedereen ,maar vanaf deze plaats heel  heel hartelijk dank en jullie zijn volgende week woensdag allemaal van harte welkom in mijn atelier om het resultaat te bekijken kun je niet,bel gerust voor een andere afspraak.

29 juni vanaf 10.00u heb ik de koffie klaar en neem je werk mee gaan we samen fijn even handwerken,want ik neem aan dat niet iedereen woensdag zal kunnen komen kijken maar ik ben wel benieuwd.

Voor mij is dit een FEEST en dan weet weer waarvoor je dit doet MERKWAARDIG en mijn cursisten staan toch heel warm om me heen laten we hopen dat dit nog jaren zo mag blijven.

Alleen het bestuurswerk wordt na 3 jaar wel gestopt  , dan hoop ik dat er iemand anders staat te dringen,nu zie je weer dat je gewaardeerd wordt.

 

Dank je wel!!!