Vanmiddag was de laatste dag dat de meelzitzak in mijn KRUUSKE HUUSKE was.
De dames hadden vanmorgen nog de gelegenheid hun naam erop te borduren en dat is ook nog gebeurd. Niet iedereen heeft dat gedaan,maar toch staan er namen op van de borduursters en het is leuk wanneer je langs de meelzak komt dat je namen herkent. Wij hier in Heerde en omstreken hebben er met veel plezier aangewerkt ,het was een heel karwei. Wanneer ik niet zoveel spontane hulp gekregen had was dit niet geslaagd, dames nogmaals heel veel dank. Sommige mensen hebben ook de uren dat ze eraan gewerkt hebben genoteerd en dat geeft  aan hoeveel werk het was.

Vanmiddag waren niet alle borduursters aanwezig toch zijn er leuke foto’s gemaakt met enkele van deze enthousiaste dames. Leon en Loes zijn met de dames op de foto gegaan maar we misten er minstens 10 en meer. Het maakt niet uit het was gezellig en logish dat mensen andere afspraken hadden.
In het totaal hebben we er samen 322uur aan gewerkt  Leon en Loes de ontwerpers,  kwamen vanmiddag naar hier met gebak om de zak op te halen,gezellig! Ze waren heel blij met het resultaat en aan de andere zakken wordt nog druk gewerkt.  Wanneer er nog vrijwilligers in de buurt van Alphen aan de Rijn zijn die willen borduren neem contact op met Studio Leon &Loes in Rotterdam.
Of 010 436 66 85.
Nu hebben wij nog de hoop dat dit idee ook bij de molens hier in de buurt mag komen,we hebben deze vraag bij de ontwerpers neergelegd en verwachten hierop een antwoord.
De opening van de zak in Schiedam,onze zak zal waarschijnlijk op 23 april zijn.