We gaan dit jaar voor de laatste keer een fysieke beginners cursus starten. Hier zijn nu nog plekken beschikbaar. Het start 13 september 13.30 u tot 16.00 u. Het 45 cursus jaar gaat hiermee in. De cursus is 1 keer per maand op de maandagmiddag. Bevat 7 lessen waarin je steekjes leert gebruiken en opdrachten krijgt voor je oefenlap, misschien is er dan al een start voor je persoonlijke merklap. Op de eerste les heb je je normale borduurspullen nodig:

  • Een map voor je stencils.
  • Je favoriete kleur borduurgaren.

De stof en stencils krijg je van mij.

Stuur een email naar: afkesmerklap@gmail.com om je op te geven.

Deze zomer komen er in de partytent nog één keer de groepen bij elkaar voor een soort afscheid en nieuwe manier om verder te gaan. De vervolgcursussen komen te vervallen. Nu komen er voor het vervolg handwerkdagen. Je hebt dan een gemêleerd gezelschap uit de verschillende groepen, zelf denk ik dat dit heel inspirerend zal werken. Op deze dagen ga ik wel gewoon lesgeven. Je hoeft niet elke maand, je kunt komen wanneer het je uitkomt. Dus soms maar twee of drie keer per jaar. Natuurlijk mogen ook groepen zelf een dag aanvragen met minimaal 8 personen.

Dit is even hoe ik het mij vanaf nu voorstel om verder te gaan. Na deze periode heb ik zelf ook nagedacht en hoewel ik iedereen erg gemist heb was het toch ook wel fijn om een rustiger manier van leven te hebben. Gewoon je eigen dingen afmaken en niet meer altijd moeten. Heerlijk wandelen met een vriendin, super! Wat was het fijn om deze hobby ondertussen te delen met elkaar, en je nooit te vervelen! Iedereen kan langs komen voor de koffie dat zal altijd blijven ook al wordt het meer op afspraak. We gaan ons toch anders gedragen denk ik na de corona periode.

Mensen blijf gezond en hopelijk tot snel.