Afgelopen zaterdag hadden we in Nijkerk weer een gezellige en goed bezochte bijeen komst van onze vereniging.

merklap van betsy bood

Van heinde en ver kwamen dames naar de Schakel in Nijkerk. Heerlijk om te zien dat mensen het fijn en gezellig vinden elkaar te ontmoeten,deze dagen zijn alleen toegankelijk voor leden van MERKWAARDIG de vereniging van merklappen liefhebbers.

Maar we zijn ook liefhebbers van mooie stoffen en prachtige boeken op handwerkgebied. Die boeken en materialen gingen dan ook grof van de hand en ik denk dat onze commerciële leden weer een goede dag gedraaid hebben.

Leden reageren ook per mail dat ze het weer een leuke dag gevonden hebben,dat is leuk voor het bestuur ,want voor dag en dauw naar Nijkerk vertrekken is voor ons natuurlijk wel een feest maar het moet altijd wel even gebeuren.

De workshops van ongeveer anderhalf uur waar mensen zich van te voren voor inschrijven werden goed bezocht en leerzaam . Het is altijd leuk om samen iets te doen en iedereen geeft dit op haar eigen manier ,ook daar leer je weer van.

Zonder onze vrijwilligers die b. v. een workshop geven op de activiteitendag kan een bestuur niet draaien!!!

Ik kreeg nog cadeautjes waaronder een echte Geertje Westra. Wat kan een mens toch gelukkig worden van zulke dingen.

 

Deze week ga ik naar Molenaarsgraaf om les te geven in het maken van merklappen woensdag en donderdagmorgen. Op de woensdagmiddag en de donderdagmorgen zijn er eigenlijk nog niet voldoende mensen ,maar we starten wel en misschien kunnen we ze dan na enkele lessen samenvoegen,we zien wel. De sfeer en de dankbaarheid is daar altijd geweldig.

Morgen pak ik alles in de auto en vertrek dan woensdagmorgen om 6.30 u. dan moet het goed komen.

De soos is veranderd van datum van 21 naar 28 oktober.

De cursus van 15 oktober vervalt we spreken de volgende datum af wanneer dit ingehaald kan worden.