Wij zijn met Tammy Treasures naar Parijs geweest en het was geweldig gezellig.We hebben de beurs bezocht, dat ziet er fantastisch uit,eerst denk je moeten we daar een hele dag op een beurs lopen van tien tot zes,nou dan gaan we wel even wat anders uitvinden dan de beurs.
Maar nee hoor, we kwamen tijd te kort en voeten natuurlijk ook.Het was fantastish voor ons mensen die graag borduren, een walhalla.
Dan om zes de bus op weg naar ons diner, we deden ongeloofelijk 5 kwartier over een rotonde,een belevenis en getoeter,wanneer het stoplicht weer op groen sprong.
Dit hadden we ook niet willen missen ondertussen een heel stuk gebreid aan met een gele bol wol die op de beurs uitgereikt werd.
Met zware koffers en een hoofd vol ideeen naar huis,waar een boeket voor Valentijn op me wachtte,had ik niet verwacht dat Herman daar aan dacht.Eigenlijk vinden wij mensen dat iets van de commessie, dus een hele verassing, allebei blij dat we weer samen waren.
Vanmorgen is de meelzitzak bezorgd door Leon en Loes, dit ontwerp hebben bedacht.(zie een eerdere blog)Morgen en alle dagen zijn mensen welkom eraan tekomen borduren. Deze meelzitzak komt waarschijnlijk te staan bij de molen in Schiedam. Wij maken er iets moois van en zullen de uren tellen dat eraan gewerkt is de eerste steken staan erop.Woensdagmiddag vanaf 13.30 u. gaan we er officieel aan werken en vrijdag vanaf 9.30 u. Kom langs en borduur.
Als je er een aantal uren aan gewerkt hebt mag je je naam erop borduren.
We hebben iets lekkers bij de koffie en heb je een chauffeur krijg je nog een wijntje toe.Het wordt gezellig!

Op 9 juni houden Jasperine Elenbaas (“theedoeken”) en ik in Bleskengraaf in Historisch Museum Het Voorhuis. Koekoekspad 1 een dag voor onze cursisten uit die regio ,maar ook anderen zijn van harte welkom.
Opgave bij Jasperine Elenbaas 0032 36671380 of Afke Wullink 0578 631256 of 06511256.voor 15 mei.Dit i.v.m. consumpties en lunch en natuurlijk de beschikbare ruimte.
neem in ieder geval je werk mee dat is het belangrijkste en voor een ander zijn jou steekjes bijzonder!!
De dag duurt van 10.00 u. tot 15.00 u.
Iedereen is welkom.