Het eerst volgende kruissteek cafe is 7 september vanaf 14.00u, in de Spikke, stationsstraat 8 in Heerde.
Het eerste cafe was een succes,we hebben met 2 kinderen mogen beginnen met het beroemde rode schoollapje.
Er kwamen ongeveer 25 dames met hun handwerkje . We hopen dit eens per maand te doen voor de gezelligheid. Je hoeft je niet op te geven,je hoeft nergens lid van te zijn ,je hoeft ook geen cursist van mij te zijn ,kom gewoon voor de gezelligheid handwerken en het maakt niet uit wat je aan het doen bent.
Donderdag Terugkomdag ook Bij de Spikke vanaf 8 september is de 10.00u tot ongeveer 15.oo uur. Deze dag is dus op dezelfde plaats als boven genoemd cafe. Iedereen is hier welkom opgeven voor 7 september.
Van deze dag kun je veel opsteken, ideeën van anderen brengen je vaak op andere gedachten voor je eigen werk, iedereen gaat geïnspireerd naar huis. Veel dames die al op de terugkomdag in de Alblasserwaard waren komen ook weer naar Heerde ,omdat het zo genieten is voor mensen met dezelfde passie. Laten we hopen op een gezellige bijeenkomst op 8 september.
Neem wel je naaigerei mee ,want je krijgt wel een werkje om e.v. ondertussen te doen,dus een schaar is altijd gemakkelijk. Na afloop gaan we voor wie dat wil nog even kijken in mijn atelier. En misschien willen sommigen ook nog een warme maaltijd bij de Spikke dat zou ook nog mogelijk zijn om ongeveer 17.00u. Ik hoor het wel.